Virksomheden bag hjælpemidlerne

Puls A/S blev grundlagt tilbage i 1973 i Norge. I dag leverer vi hjælpemidler til institutioner, sygehuse og andre sundhedstjenester. Sortimentet er bredt og spænder fra medicinske hjælpemidler og over til produkter til personer med nedsat funktionsevne.

For at øge fokus på vores produkter og kompetencer valgte daværende ejere (Handicare Group) i 2015 at omorganiserer salgsorganisationen. Dette betød at Puls Danmark opstod med fokus på bad/toilet og ganghjælpemidler og med ønsket om, at udvide produktsortimentet over de kommende år.

Puls Danmark A/S ejes i dag af Mediq BV. Den danske del af virksomheden er pr. 16. oktober overgået til Mediq Danmark A/S med administation-, lager- og økonomifunktion styret fra Mediq Danmark A/S i Brøndby.

Hos Puls Danmark er vi dybt engageret i at gøre hverdagen lettere for ældre og for personer med nedsat funktionsevne. Derfor leverer vi kvalitetshjælpemidler, der øger mobiliseringen og selvstændigheden, og som er sikre og nemme at benytte for brugeren, plejeren og familien.

 

Vores grundlag og værdier

Vi er passioneret i vores arbejde og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder og partnere oplever os som en engageret og respektfuld samarbejdspartner, der arbejder med integritet. Viden om at vores arbejde betyder en stor forskel for brugerens hverdag, er yderste givende og motiverende for os.

Integritet – Kollegaer, kunder og samarbejdspartnere kan altid regne med, at vi overholder vores aftaler og agere i forhold til vores værdier.

Gennemføringsevnen – Vi handler helhjertet og hurtigt, hvilket betyder vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Respekten – Vi betragter borgere og medarbejderne hos vores kunder som individer med samme værdi. Vi respektere ethvert individs personlige overbevisning, kultur og mening i alle henseender.

Fleksibilitet – Vi ser muligheder frem for begrænsninger, og er altid åbne over for nye udfordringer, tiltag og for løbende forbedring.

Passion – Vi drives af at gøre en forskel for vores kunder, samt at skabe et entusiastisk og opmuntrende arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

 

 

 

Kontakt meg


The personal data that you enter on our web pages will be processed according to our privacy policy